De voordelen van NL-Lab

Wij zijn experts op het gebied van geavanceerde biomoleculaire analyses. Ons team van wetenschappers en (medische) experts, heeft een reeks betrouwbare en nauwkeurige tests ontwikkeld die artsen, therapeuten en individuen de informatie geven die ze nodig hebben om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheid of die van hun patiënten. We werken op het snijvlak van moleculaire biologie en ontwikkelen technieken die nauwkeurig pathogenen kunnen detecteren en de behandeling van patiënten over de hele wereld kunnen verbeteren.

Het team van NL-Lab doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar ziekmakende micro-organismen. Wij ontwikkelen diagnostische testen die nauwkeurig de ziekteverwekkers detecteren van aandoeningen en ziekten zoals recidiverende koorts, de ziekte van Lyme en vele andere (chronische) infectieziekten. Maar ook COVID en andere virussen behoren tot het portfolio van NL-Lab. Daarnaast onderzoeken we ook de aanwezigheid van antistoffen tegen diverse ziekteverwekkers.

NL-Lab maakt zichtbaar wat vaak onzichtbaar is.

Het wordt steeds duidelijker dat veel infectieziekten zoals door teken overgedragen ziekten uw leven ernstig kunnen beïnvloeden. Zonder effectieve diagnose en behandeling kunnen de symptomen vaak verergeren en overgaan in ernstige en zelfs levensbedreigende gezondheidsproblemen. Wanneer u de oorzaak of een manier om beter te worden niet kunt vinden, kan dit grote invloed hebben op uw kwaliteit van leven. Bij NL-Lab maken we het onze missie om de allerbeste testen aan te bieden voor aandoeningen en ziekten, onder andere door teken overgedragen ziekten, die de meest uitgebreide en nauwkeurige resultaten opleveren. Hiermee kunt u, samen met uw behandelaar het juiste behandelplan opstellen om uw gezondheid en kwaliteit van leven te herstellen.