Microbiologisch onderzoek voor behandelaren

NL-Lab verzorgt microbiologisch onderzoek voor artsen, therapeuten, diëtisten, coaches en iedereen die zich bezighoudt met het bevorderen van de gezondheid. Dit doen we voor behandelaren door heel Nederland en ver daarbuiten.

Wij bieden behandelaren een uitgebreid scala aan microbiologische onderzoeken, met name gericht op het darmmicrobioom, chronische infecties, parasieten en antistoffen. U kan de analyseresultaten goed interpreteren aan de hand van onze begrijpelijke rapportages en praktisch therapeutisch advies, om vervolgens een diagnose en behandelplan op te stellen.

Onze onderzoeken zijn alleen aan te vragen door behandelaren die bij ons ingeschreven staan. Geheel vrijblijvend inschrijven kan hier. Na inschrijving krijgt u van ons alle relevante materialen, waaronder prijslijsten.

Waarom kiezen voor NL-Lab?

 1. Rijke en unieke data dankzij onze superieure C-FISH analysemethode
 2. Slimme interpretatie van de gemeten data, dankzij eigen modellen, protocollen en methodes
 3. Praktisch therapeutisch advies
 4. Klantvriendelijke ondersteuning: bereikbaar en persoonlijk
 5. Betrouwbaar: Wetenschappelijk onderbouwd, gevalideerd en onafhankelijk

Dat maakt het darmmicrobioom-onderzoek van NL-Lab de beste keuze.

Een uitgebreid overzicht van de vele voordelen van NL-Lab vindt u hier.

Waar kunnen we u mee helpen?

Behandelaren die bij ons ingeschreven zijn, kunnen ons altijd bellen (tijdens kantooruren) of mailen met vragen over het aanbod, de producten of de rapportages. Wij zijn gemakkelijk en rechtstreeks bereikbaar, en u krijgt iemand aan de lijn die u direct verder kan helpen.

Ook bieden wij maatwerk. Wilt u een pakket hebben dat precies aansluit op de wensen en behoeften van uw praktijk? Dan gaan we graag met u in overleg over de mogelijkheden!

In principe zijn onze onderzoeken door alle behandelaren aan te vragen. Voor bloedonderzoek waarbij het monster dient afgenomen te worden door een BIG-geregistreerde behandelaar, bieden we ook de optie om (tegen een meerprijs) bloed af te laten nemen op een PMO locatie.

Hoe werkt het proces?

Maak in 6 gemakkelijke stappen gebruik van ons onderzoek:

 1. Vrijblijvend inschrijven
 2. Kosteloos testkits aanvragen
 3. Aanvraagformulier invullen
 4. Monsterafname en verzending
 5. Onderzoek en rapportage
 6. Betaling van onderzoek

Heeft u interesse?

Schrijf u vrijblijvend in als behandelaar bij NL-Lab. Na inschrijving krijgt u van ons alle relevante materialen, waaronder prijslijsten.

Inschrijven behandelaar

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op.